Bemutatkozás

Bemutatkozás

Grádics Fogászat és Fogtechnika

...egy fogászat az Ön mosolyáért...

Fogaink állapota nem csak funkcionálisan, de esztétikailag is hozzájárul testi és lelki egészségünkhöz. Fizikai szerepük az elfogyasztott étel apróra őrlése, de egy szép és egészséges fogsor magabiztosságot biztosít, egy gyönyörű mosoly külsőnk kiegészítőjévé válhat. 

Annak azonban, hogy fogaink a lehető legtovább egészségesek maradjanak, számos befolyásoló tényezője van.

Sajnos nem elegendő az otthoni fogápolás- fogmosás, szájvíz, fogselyem használata, de rendkívül nagy figyelmet kell fordítanunk egyrészt életmódunkra, másrészt a rendszeres fogorvosi kontrollra.

Az emberek többségének görcsbe rándul a gyomra, amint meghallja a fogorvos szót. Ezek főként gyermekkori, vagy későbbi negatív, fájdalmas tapasztalatokból adódnak. A fogászati beavatkozások ma már szinte fájdalom nélkül zajlanak, de emellett fogorvos társadalmunk zöme kiemelt figyelmet fordít a megnyugtató fogászati környezetre is.

 

Így teszünk mi is a Grádics Fogászat csapata, ahol kellemes légkörben, számos széleskörű szolgáltatással várjuk régi és leendő pácienseinket. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a fogászat valamennyi területén, amely biztosítékul szolgál arra, hogy komplex kezelést nyújtsunk az Ön számára is.

Szombathelyi rendelőnkben 3 fogorvos és asszisztenseik, valamint 2 fogtechnikus  állnak a hozzánk érkezők rendelkezésére, ahol saját laborunk biztosítja a protetikai munkák gyors és precíz kivitelezését. Implantációk behelyezéséhez szájsebész van segítségünkre. Kiemelt célunk, hogy pácienseink számára a kor színvonalának megfelelő teljes körű fogászati ellátást nyújtsunk minél inkább fájdalommentesen. Ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat, fejlesztjük eszközparkunkat, és figyelemmel kísérjük a piacon megjelenő újabb és újabb fogászati anyagokat.

Fontosnak tartjuk a megbízhatóságot, és az empatikus hozzáállást, így betegeink bátran fordulhatnak hozzánk panaszaikkal! Tegyen így Ön is! Legyen szó egy fél éves kontrollról, egy átfogó ellenőrzésről, akut fájdalomról, vagy teljes fogsor cseréről, mi segítünk!

Szolgáltatásaink:

 
 • Állapotfelmérés, konzultáció, szájhigiénés tanácsadás, röntgen diagnosztika
   
 • Fogtömés, gyökérkezelés
   
 • Fogpótlások: 
  • Kivehető fogpótlás: részleges/teljes
  • Rögzített fogpótlás: hidak, koronák
  • Kombinált fogpótlás: a rögzítetthez illesztett protézis
    
 • Implantátumokra készített protetikai munkák
   
 • Fogfehérítés
   
 • Fogkőeltávolítás
   
 • Fogékszer felhelyezés
   
 • Esztétiaki fogászat

 

Szolgáltatásinkról külön menüpontban részletesen is tájékozódhat.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: 00 36 30 277 0457

 
Megosztás

Elérhetőségek

Grádics Kft.

9700 Szombathely,
Aranypatak u. 73.
Telefon:
+36-94-339-305
+36-30-277-0457
Grádics Kft. - Magyar